observatoriet 

-


Åsmund Skuterud  starter ny klubbserie observatoriet på Riksscenen med en magisk kveld.


Full take-over av kjelleretasjen, tre rom med med installasjoner, visuals, DJ's, dansere og ikke minst en formidabel line up av musikere som holder klubb-rommet kokende utover natta.

nattelys 

-


Nattelys er en klubb drevet av musikere som improviserer dansbar musikk utover nattetimene. Lange strekk med suggerende rytmer som gradvis forandrer seg inn i nye landskap, og man får oppleve den kreative prosessen på nært hold, mens dansegulvet koker. Hver klubbkveld inviteres en ny gruppe flinke improvisatører til å spille et "DJ­-set" sammen, som fører til masse nye uttrykk, og ikke minst: rå og spennende fæst­musik!


Perkusjonisten Åsmund Skuterud er kurator for Nattelys - prosjektet, som tidligere ble arrangert under navnet Jazz in Khartoum i perioden 30.05.2017­23.10.2018, med en lang rekke jazzmusikere fra musikkscenen i Oslo.

SAM

-


SAM er en sammensetning av tre sterke musikksjeler på Oslo's musikkscene. Sammen lager de musikk basert på improvisasjon der lydbildet konstrueres som et lappeteppe. Groove og abstrakte lyd-teksturer med tekst står i fokus. Musikken fanger opp sterke øyeblikk som står i stil med engasjementet Ndure, Skuterud og Wang har for sitt instrument.


Solveig Wang / synth

Åsmund Kvarme Skuterud / elektronisk perkusjon

Mariama Ndure / vokal

Tøsse & Skuterud

-


Bjørn-Petter Tøsse / accordian

Åsmund Kvarme Skuterud / elektronisk perkusjon

HISTORY

Jazz in Khartoum

-


Jazz in Khartoum was one of the newcomers who had made their mark over the past year. It was hosted by Åsmund Skuterud and Kjetil Jerve.


It was a regular Tuesday jam at Khartoum Contemporary Art Center, where improvisation and spontaneity are the focus.


KOÈJU

-KOÈJU begynte med faste jamsessions på Nomaden i 2009. Etter stor suksess med jam hver torsdag, startet Åsmund opp et månedlig klubbkonsept på Blå, en helaften med masse gjesteartister og nye konstellasjoner hver gang.


Skuteruds verk består av gjennomkomponerte stykker for clubkonseptet Koèju, hvor hvert stykke har en egen spesialdesignet lydverden.https://koeju.com/


observatoriet oslo at Riksscenen
observatoriet oslo at Riksscenen
nattelys oslo åsmund skuterud
nattelys oslo åsmund skuterud
sam oslo åsmund skuterud, mariama, solveig wang
tøsse, skuterud, åsmund skuterud, mariama, Bjørn Petter Tøsse
jazz in khartoum, asmund skuterud, kjetil jerve, oslo
jazz in khartoum, asmund skuterud, kjetil jerve, oslo

Photo Credit: Oslo Jazz Festival 

koeju, oslo
koeju, oslo